Met Dubbel Zoet is het elke dag feest!

Bij Dubbel Zoet gaat het niet zomaar om cupcakes. Bij Dubbel Zoet is het elke dag feest! We bereiden elke cupcake ambachtelijk en met heel veel liefde. Ze zijn gedecoreerd met droogbloemen, veertjes en mooie pastelkleuren. We verpakken elke cupcake in een mooie cadeauverpakking, waardoor het ook een heel leuk cadeau is om te geven. 

Ervaar het zelf en kom binnenkort gezellig langs in onze winkel in Amsterdam. Ook kun je straks de cupcakes online bestellen in de webshop. Tot die tijd kun je al genieten van de lekkerste cupcakes, sweets en taartjes! Bekijk de recepten en ga lekker zelf aan de slag.

Ons verhaal

Heerlijke cupcakes die lekker zijn om te eten en nóg leuker om te krijgen. Met onze eindeloze creativiteit maken we de lekkerste en leukste cupcakes van heel Amsterdam. Onze liefde voor bakken begon al toen we nog twee kleine meisjes waren. Lees hier hoe en waarom we zijn gestart met Dubbel Zoet.

Over de cupcakes

De cupcakes van Dubbel Zoet zijn stuk voor stuk ambachtelijk bereid en een feestje om naar te kijken. We bieden de cupcakes aan in negen vaste smaken, waaronder chocolade/Nutella, hazelnoot, vanille, red velvet, Oreo en karamel. Daarnaast hebben we regelmatig tijdelijke cupcakes en taartjes in het assortiment. Ben je bij ons in de winkel? Daar vind je nog veel meer lekkers, zoals fudge, macarons en mini-cupcakes.

Je kunt ook zelf aan de slag met het Dubbel Zoet recept. Bekijk de vanille cupcakes met chocolade topping en duik de keuken in!

Zelf aan de slag

Met de recepten van Dubbel Zoet kun je met elke lifestyle genieten van cupcakes, sweets en taartjes. Ook als je ergens allergisch voor bent, kun je gewoon nog genieten van zoet! Op onze website vind je daarom heel veel glutenvrije, suikervrije, lactosevrije en vegan recepten. Vind je het leuk om zelf de keuken in te duiken? Zoek een lekker recept op en bak de sterren van de hemel. Succes gegarandeerd. Veel bakplezier!