Bestel online

We bereiden elke bestelling ambachtelijk en met heel veel liefde. De cupcakes en dripcakes zijn gedecoreerd met droogbloemen, veertjes en mooie pastelkleuren. We verpakken elke cupcake in een mooie cadeauverpakking, waardoor het ook een heel leuk cadeau is om te geven. Ervaar het zelf en plaats je bestelling online in de webshop.

Ons verhaal

Heerlijke cupcakes die lekker zijn om te eten en nóg leuker om te krijgen. Met onze eindeloze creativiteit maken we de lekkerste en leukste cupcakes van heel Amsterdam. Onze liefde voor bakken begon al toen we nog twee kleine meisjes waren. Lees hier hoe en waarom we zijn gestart met Dubbel Zoet.

Over de cupcakes

De cupcakes van Dubbel Zoet zijn stuk voor stuk ambachtelijk bereid en een feestje om naar te kijken. We bieden de cupcakes aan in vaste smaken. De Dubbel Zoet cupcakes zijn onze signature cupcakes, en zijn gedecoreerd met (droog)bloemen en mooie kleuren. We verpakken elke cupcake in een mooie cadeauverpakking, waardoor het ook een heel leuk cadeau is om te geven.

Zelf aan de slag

Met de recepten van Dubbel Zoet kun je met elke lifestyle genieten van cupcakes, sweets en taartjes. Ook als je ergens allergisch voor bent, kun je gewoon nog genieten van zoet! Op onze website vind je daarom heel veel glutenvrije, suikervrije, lactosevrije en vegan recepten. Vind je het leuk om zelf de keuken in te duiken? Zoek een lekker recept op en bak de sterren van de hemel. Succes gegarandeerd. Veel bakplezier!

Lees onze laatste blogs en recepten