Over ons

Heerlijke cupcakes die leuk zijn om te maken en nóg leuker om te krijgen. Onze liefde voor bakken begon al toen we nog twee kleine meisjes waren. We vonden het namelijk altijd al leuk om thuis mee te helpen in de keuken: pannenkoeken flippen, koekjes bakken, slagroom opkloppen en meehelpen met het rollen van het appeltaartdeeg. We hadden daar plezier in en nog steeds vinden we het heerlijk om uren in de keuken te staan om de lekkerste creaties te maken. Als je ons zou moeten omschrijven dan zijn we: identieke tweelingzussen, foodies pur sang, ondernemend en ambitieus.

Bakken is al ons hele leven onze grote passie, maar we begonnen met samenwerken in 2018. Dubbel Zoet is ontstaan vanuit een sterke behoefte naar ultiem genieten! Met onze eindeloze creativiteit maken we de lekkerste en leukste Cupcakes van heel Amsterdam. We zijn altijd bezig met het bedenken van nieuwe smaken, nieuwe thema’s, nieuwe kleuren en nieuwe manieren om jullie te inspireren om van elke dag een feestje te maken. 

Dubbel Zoet

We geloven namelijk dat er elke dag een goede reden is om te genieten samen met de mensen die je lief hebt. Daarom kun je binnenkort bij ons de lekkerste cupcakes bestellen van heel Amsterdam! We zijn nog druk bezig met het uitwerken van de ideeën, maar daarover snel meer!

Wil je in de tussentijd al genieten van de lekkerste cupcakes, sweets en taartjes? Bekijk dan onze recepten en ga zelf aan de slag. Je ontdekt snel dat veel recepten op onze website gezonde alternatieven bieden, zoals koolhydraatarm, glutenvrij, lactosevrij, vegan of suikervrij. We hopen namelijk écht iedereen te inspireren om taarten, cakes, snacks en sweets te bakken. Oók als je een allergie hebt of als je op je voedingswaarden let.

Veel bakplezier, eet smakelijk en tot snel!

Liefs,
Terry & Yara